Skip to content
Home » How to create modern Excel dashboards for financial models | Microsoft Excel tutorial financial modeling

How to create modern Excel dashboards for financial models | Microsoft Excel tutorial financial modelingTrong video hướng dẫn này, tôi sẽ hướng dẫn bạn các bước để tạo một bảng điều khiển ấn tượng, hiện đại và tương tác trong Microsoft Excel mà bạn có thể áp dụng cho bất kỳ loại mô hình tài chính nào bạn đang xây dựng bằng cách sử dụng các nguyên tắc giống như tôi đã áp dụng. Excel nên thú vị và sáng tạo, vậy tại sao bạn không xem phần này và tìm hiểu điều gì đó mới. Cho dù bạn là người mới bắt đầu hay chuyên gia, có những điều trong video này dành cho tất cả các cấp độ người dùng khác nhau và tôi chắc chắn rằng mọi người sẽ học được điều gì đó mà bạn có thể áp dụng cho cuộc sống công việc của mình. Vì vậy, hãy sở hữu một chiếc đồng hồ và nâng cao kỹ năng bản thân để có thể gây ấn tượng với sếp hoặc đồng nghiệp của mình! Và chia sẻ điều này với bất kỳ ai cũng có thể được hưởng lợi từ việc xem. Vui lòng để lại câu hỏi hoặc nhận xét bên dưới nếu bạn có bất kỳ điều gì, và nếu bạn có ý tưởng cho các video trong tương lai mà bạn muốn xem, tôi rất muốn nghe chúng! Nhạc giới thiệu: www.bensound.com.

See also  AMC STOCK PRICE GOES INSANE DURING JEREMY LIVESTREAM financial education 3

Table of Contents

See also  असली अमीर बनने का मंत्र | Asset and Liabilities | Most Important Financial Lesson in Hindi financial education in hindi

Images related to the topic financial modeling

How to create modern Excel dashboards for financial models | Microsoft Excel tutorial

How to create modern Excel dashboards for financial models | Microsoft Excel tutorial

Search related to the topic How to create modern Excel dashboards for financial models | Microsoft Excel tutorial

#create #modern #Excel #dashboards #financial #models #Microsoft #Excel #tutorial
How to create modern Excel dashboards for financial models | Microsoft Excel tutorial
financial modeling
See all the latest ways to make money online: See more here
See all the latest ways to make money online: See more here

32 thoughts on “How to create modern Excel dashboards for financial models | Microsoft Excel tutorial financial modeling”

  1. Thanks. I have been doing something similar with slices. Unfortunately, I lose the formatting on my graph when I select different things on my slicers. I make the graph look great then say I select a different date the graphs shows in its default colours but if I go back to the date I did the formatting on the graph it shows correctly. Is their a way to apply the same formatting to the graph no matter what I press on the slicer?

  2. Many thanks for this tutorial. Can you please mention how did you link the live output data of fin.Stat. with this data table, is there any combination of transpose and paste special (Ref: at 3:06min).

  3. Beautiful work and awesome dashboard tutorial. You've solved all the issues I've been having with the design of my dashboard. Thank you very much. Never stop and keep making awesome videos. Your skills are extraordinary. It will take you to top.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *